1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. BD Otomotiv`den yüzde 100 elektrikli hafif ticari araç

BD Otomotiv`den yüzde 100 elektrikli hafif ticari araç

Enerji Günlüğü - BD Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Osman Boyner, BD Otomotiv’in elektrikli hafif ticari araçlarını kullanan firmaların bugüne...

BD Otomotiv`den yüzde 100 elektrikli hafif ticari araç

Enerji Günlüğü - BD Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Osman Boyner, BD Otomotiv’in elektrikli hafif ticari araçlarını kullanan firmaların bugüne kadar elde ettikleri olumlu deneyimleri sonucunda filolarını genişletmeye gittiğini ve bu sayede önümüzdeki günlerde BD Otomotiv’in %100 elektrikli hafif ticari araçlarını yollarda daha fazla görüleceğini söyledi. 

Hizmet sektörünün farklı alanlarında faaliyet gösteren mevcut müşterilerinin giderleri arasında yakıt ve araç bakımı gibi filo kaynaklı maliyetlerin önemli rol oynadığını belirten BD Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Osman Boyner, “Sunmuş olduğumuz hizmet kapsamında elektrik de dahil, servis maliyeti gibi maliyetlerin tamamını bizim üstleniyor olmamız müşteri tarafında filo maliyetlerinin büyük ölçüde düşürülmesine olanak sağlıyor ve bu da elektrikli araçlara olan yönelimi arttırıyor. Ayrıca diğer önemli bir etken ise kurumsal çevre bilincinin gün geçtikçe önem kazanması ve buna paralel olarak sıfır emisyonlu elektrikli araçların yakıtlı araçlara tercih edilirlik oranının giderek artması olarak değerlendirebiliriz.” şeklinde açıklamada bulundu.

Müşterileri arasında TNT Express, Aras Kargo, PTT, Sürat Kargo, Borusan Lojistik, g2m, Ülker,

Diaverum Diyaliz, MNG Kargo, Kühne&Nagel, Oto İsmail gibi farklı sektörlerden öncü firmaların yer aldığına dikkat çeken Boyner, mevcut veya yeni projelerinde BD Otomotiv’in elektrikli hafif ticari araçlarını kullanan firmaların bugüne kadar elde ettikleri olumlu deneyimleri sonucunda elektrikli araç filolarını genişletme yönünde adımlar attığını da sözlerine ekledi. Boyner, bu sayede önümüzdeki günlerde BD Otomotiv’in %100 elektrikli hafif ticari araçlarını yollarda daha fazla adetlerde görüleceğini duyurdu.

Önceki ve Sonraki Haberler