1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. BEDAŞ planlı elektrik kesintilerini erteledi

BEDAŞ planlı elektrik kesintilerini erteledi

BEDAŞ, İstanbul’un bir çok ilçesinde planlı bakım çalışmaları kapsamında yapacağını duyurduğu elektrik kesintilerini yarından itibaren erteledi. 

BEDAŞ planlı elektrik kesintilerini erteledi

Enerji Günlüğü - BEDAŞ, İstanbul’un bir çok ilçesinde planlı bakım çalışmaları kapsamında yapacağını duyurduğu elektrik kesintilerini yarından itibaren erteledi. 

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ), yeni tip koronavirüse (Kovid-19) bağlı olarak vatandaşların evde kalması ve uzaktan çalışmanın yaygınlaşması sebebiyle 21 Mart'tan itibaren İstanbul Avrupa Yakası'ndaki tüm planlı bakım ve yatırım çalışmalarını erteledi.

Açıklamada, "Yeni tip Koronavirüs’ün yayılımının engellemesi amacı ile değerli vatandaşlarımızın kalabalık ortamlardan uzak durarak evde kaldığı, uzaktan çalışmanın yaygınlaştığı bu dönemde biz de BEDAŞ olarak planlı bakım ve yatırım çalışmalarımızı erteledik. Acil durumlar ve enerji bekleyen yeni aboneler ile ilgili kesintiler dışında 21 Mart Cumartesi gününden itibaren İstanbul Avrupa Yakası’ndaki tüm planlı bakım ve yatırım çalışmaları ertelenmiştir." denildi. 

BEDAŞ Cuma ve Cumartesi günü İstanbul’un bir çok ilçesinde planlı bakım çalışmaları kapsamında 9 saate varan elektrik kesintileri yapılacağını duyurmuştu.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler