1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. BEDAŞ ve AEDAŞ’tan hastanelere hızlı hizmet

BEDAŞ ve AEDAŞ’tan hastanelere hızlı hizmet

Elektrik dağıtım şirketleri BEDAŞ, AEDAŞ ve ÇEDAŞ, görev bölgelerindeki özel ve kamuya ait tüm sağlık kuruluşlarına anında hizmet vermek üzere çağrı merkezi üzerinde Hızlı Hat açtı.

BEDAŞ ve AEDAŞ’tan hastanelere hızlı hizmet

Enerji Günlüğü - Elektrik dağıtım şirketleri BEDAŞ, AEDAŞ ve ÇEDAŞ, görev bölgelerindeki özel ve kamuya ait tüm sağlık kuruluşlarına anında hizmet vermek üzere çağrı merkezi üzerinde Hızlı Hat açtı. 

Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ (AEDAŞ), Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ) ve Çamlıbel Elektrik Dağıtım AŞ (ÇEDAŞ) sağlık kuruluşlarında enerji sorunu yaşanmaması için arıza, bakım ve onarım ekiplerini alarma geçirdi.

Bu şirketlerin çağrı merkezi bünyesinde oluşturdukları özel Hızlı Hat ile AEDAŞ hizmet bölgesi olan Antalya, Isparta, Burdur’da, BEDAŞ hizmet bölgesi olan İstanbul Avrupa Yakası’nda ve ÇEDAŞ hizmet bölgesi olan Sivas, Tokat ve Yozgat’ta bulunan tüm sağlık kuruluşlarına bekletmeden hizmet veriyor.

ALO 186 Çağrı Merkezi’ndeki Hızlı Hat, özel hastaneler, devlet hastaneleri, aile sağlığı ve diyaliz merkezleri de dâhil olmak üzere tüm sağlık kuruluşlarına hizmet veriyor.

Etiketler : , ,