1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. BEDAŞ Yeni Uygulaması BETSİS’i tanıttı

BEDAŞ Yeni Uygulaması BETSİS’i tanıttı

Enerji Günlüğü – BEDAŞ, Türkiye’de ilk olarak kendi yazılım ekibi tarafından uygulamaya alınan pilot uygulama BETSİS’i (Boğaziçi Elektrik Enerji...

BEDAŞ Yeni Uygulaması BETSİS’i tanıttı

Enerji Günlüğü – BEDAŞ, Türkiye’de ilk olarak kendi yazılım ekibi tarafından uygulamaya alınan pilot uygulama BETSİS’i (Boğaziçi Elektrik Enerji Talepleri Sistemi) ETO’ya tanıttı.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım,İstanbul Elektrik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ETO) ile son dönem faaliyetlerinin görüşüldüğü bir toplantı gerçekleştirdi. Etkinlikte Türkiye’nin en büyük elektrik dağıtım şirketi Boğaziçi Elektrik Dağıtım, Türkiye’de ilk olarak kendi yazılım ekibi tarafından uygulamaya alınan pilot uygulama BETSİS’i (Boğaziçi Elektrik Enerji Talepleri Sistemi) ETO’ya tanıttı.

Toplantıya Boğaziçi Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Abdullah Atalay ve yardımcıları, ETO Başkanı Osman Yeşilyurt, ETO Yönetim Kurulu üyeleri, ETO’ya kayıtlı 200’e yakın yetkili elektrik teknisyeni katıldı. Boğaziçi Elektrik Dağıtım, esnaf ve sanatkarlar mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak ve mesleğin genel menfaatlerine uygun olarak gelişmesini sağlamak gibi amaçlarla kurulan ETO ile altı aylık periyotlarla bir araya gelerek faaliyetlerini değerlendirecek

BETSİS’TEN MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİNDE VE ONLİNE OLARAK YAPILAN ENERJİ TALEPLERİNİN TAKİP EDİLMESİNDE YARARLANILACAK

Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıda Boğaziçi Elektrik Dağıtım Müşteri Hizmetleri Direktörü Reşit Bilgili, BETSİS’ten müşteri ilişkileri yönetiminde ve online olarak yapılan enerji taleplerinin takip edilmesinde yararlanacaklarını dile getirdi. Uygulamanın iş süreçlerinde büyük zaman tasarrufu sağlaması hedefleniyor.

YAPISAL DEĞİŞİKLİKLERİMİZİ YAKIN ZAMANDA TAMAMLAYACAĞIZ

Paydaş görüşlerine değer veren ve paydaş toplantılarına ağırlık veren Boğaziçi Elektrik Dağıtım’ın yapısal değişiklikleri ve uygulamaları hakkında güncel bilgilerin paylaşıldığı toplantıda Abdullah Atalay, “Çalışanlarımız ve paydaşlarımızla birlikte yapısal değişikliklerimizi yakın zamanda tamamlayacağız. Daha kaliteli bir hizmet için büyük özveriyle çalışıyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler