1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. BEDAŞ’ta bayram, seçim ve sınav alarmı!

BEDAŞ’ta bayram, seçim ve sınav alarmı!

Enerji Günlüğü - BEDAŞ, Ramazan Bayramı, seçim ve üniversiteye giriş sınavı sırasında elektrik kesintisi yaşanmaması için önlemlerini arttırdı.İstanbul...

BEDAŞ’ta bayram, seçim ve sınav alarmı!

Enerji Günlüğü - BEDAŞ, Ramazan Bayramı, seçim ve üniversiteye giriş sınavı sırasında elektrik kesintisi yaşanmaması için önlemlerini arttırdı.

İstanbul Avrupa Yakası’nda 5 milyondan fazla aboneye hizmet veren Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ), yaz aylarında artan elektrik talebinin kesintisiz karşılanması için hazırlıklarını tamamladı. 4 bin 163 trafo merkezi ve 161 kilometre havai hattın bakımını yapan BEDAŞ, bu yıl Ramazan Bayramı, seçimler ve üniversiteye giriş sınavlarının haziran ayına denk gelmesi nedeniyle alarma geçti. Bu dönemlerde planlı kesintileri askıya alan, 24 saat esaslı çalışacak nöbetçi ekiplerinin iş planlarını belirleyen BEDAŞ, olağanüstü kesinti ve arızalara karşı da mobil jeneratörleri hazır bekletecek.

ABONELERİMİZİN HER AN YANINDAYIZ

Başta Haziran ayı olmak üzere yaz aylarında artan elektrik tüketimi için ön hazırlıkları tamamladıklarını belirten BEDAŞ Genel Müdürü Murat Yiğit, çalışmalar hakkında bilgi verirken, “Ramazan Bayramı, seçimler ve üniversite sınavlarında kesintisiz enerji sağlamak üzere tüm ekibimizle birlikte özel bir çalışma yaptık. Jeneratör ve malzeme konusunda stoklarımız hazır, personelimizin görev yerleri belli. Enerjimizle abonelerimizin her an yanındayız” dedi.

SINAV GÜNÜ BİLDİRİMLİ KESİNTİ YOK

BEDAŞ, Haziran ayının son günü ve 1 Temmuz’da yapılacak olan Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesine yönelik de ek tedbirler alacak. Olası bir arızaya karşı 30 Haziran ve 1 Temmuz tarihleri arasında bu okullara yakın bölgelerde nöbetçi BEDAŞ ekipleri görev yapacak. İstanbul Avrupa Yakası’nda iki gün boyunca sınavların yapıldığı okulların bulunduğu bölgelerde bildirimli kesintilere ara verilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler