1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Belgin Ertam GE GYOG direktörü oldu

Belgin Ertam GE GYOG direktörü oldu

Enerji Günlüğü - GE Global Yetenek ve Organizasyon Geliştirme Direktörlüğü’ne Belgin Ertam atandı.GE Türkiye’de İK’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı...

Belgin Ertam GE GYOG direktörü oldu

Enerji Günlüğü - GE Global Yetenek ve Organizasyon Geliştirme Direktörlüğü’ne Belgin Ertam atandı.

GE Türkiye’de İK’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yürüten Belgin Ertam, 169 ülkeden sorumlu GE Global Yetenek ve Organizasyon Geliştirme Direktörü olarak atandı.

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan Belgin Ertam, Harvard Business School’da ‘liderlik’ üzerine öğrenim gördü. Ertam, DHL Express’te İnsan Kaynakları Departmanı’nın tüm bölümlerinde, farklı kademelerde sorumluluklar üstlenerek 2004 yılında İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine atandı.Firmanın EEMA Bölgesi İnsan Kaynakları İcra Kurulu üyesi olarak da görev yaptığı bu dönemde, Türkiye’de ilk defa, kurumsal bir organizasyonda ‘mentorluk’ uygulamasını hayata geçirerek çok sayıda kişiye bireysel mentorluk ve koçluk yaptı. 2008’de ise Microsoft Türkiye’de, İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlendi.

2013 yılından bu yana GE Türkiye’de İK’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevini başarı ile yürüten Ertam, 2015 Ocak ayı itibari ile GE'nin 169 ülkeden sorumlu Global Yetenek ve Organizasyon Geliştirme Direktörü olarak atandı. Yeni görevine Hong Kong'da devam edecek olan Ertam, ülke genel müdürleri ve üst düzeydeki yöneticilerin gelişim ve eğitimlerinden sorumlu olacak.

PERYON Yönetim Kurulunda 6 yıl görev alan Belgin Ertam, Eğitim Çalışma grubunu kurup, 4 yıl süreyle ekip liderliğini yürüttü. Yeditepe Üniversitesi’nde İnsan Kaynakları Yönetimi alanında dersler verdi. Belgin Ertam, evli ve iki çocuk annesidir.

Önceki ve Sonraki Haberler