1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Benzin 5 TL sınırına kadar geriledi!

Benzin 5 TL sınırına kadar geriledi!

Enerji Günlüğü - Benzin pompa satış fiyatlarında litre başına 6 kuruşluk indirime gidildi. Böylece benzin fiyatları altı ay aradan sonra yeniden 5 TL...

Benzin 5 TL sınırına kadar geriledi!

Enerji Günlüğü - Benzin pompa satış fiyatlarında litre başına 6 kuruşluk indirime gidildi. Böylece benzin fiyatları altı ay aradan sonra yeniden 5 TL seviyelerine yaklaştı. 

Uluslararası piyasalardaki fiyat değişimleri ve kur hareketlerinin etkisiyle yurt içinde akaryakıt rafineri çıkış fiyatlarında yeni bir ayarlamaya gidildi. Akaryakıt dağıtım şirketleri de buna bağlı olarak benzin ürünlerinin pompa satış fiyatlarında litre başına 6 kuruşluk indirime gittiler. İndirim, bu gece yarısından itibaren devreye girecek. 

Yeni tarifelerin devreye girmesiyle birlikte İstanbul Avrupa Yakası'nda benzinin pompa satış fiyatları litre başına 5.03 TL'ye kadar gerilemiş oldu. Böylece en son 6 Aralık 2016 tarihinde 5 TL sınırını aşan benzin fiyatları, altı aylık aradan sonra yeniden 5 TL sınırına gerilemiş oldu. Fiyatlar dağıtım şirketlerine ve illere göre küçük farklılıklar gösterebiliyor.   

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler