1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Benzin ve mazotta indirim

Benzin ve mazotta indirim

Enerji Günlüğü - Akaryakıt türlerinden benzinin litre satış fiyatında 5 kuruş, motorinin (mazot) litre satış fiyatında ise 6 kuruş indirim yapıldı. Uluslararası...

Benzin ve mazotta indirim

Enerji Günlüğü - Akaryakıt türlerinden benzinin litre satış fiyatında 5 kuruş, motorinin (mazot) litre satış fiyatında ise 6 kuruş indirim yapıldı. 

Uluslararası piyasalardaki fiyat hareketleri ve dövizdeki değişimin etkisiyle Türkiye’de Tüpraş tarafından akaryakıt rafineri satış fiyatlarında değişikliğe gidildi. Buna bağlı olarak akaryakıt dağıtım şirketleri, benzin ve motorinin pompa satış fiyatlarında ayarlama yaptı. 

Benzinin litre satış fiyatlarında 5 kuruş, motorinin litre satış fiyatında ise 6 kuruşluk indirim yapıldı. Böylece İstanbul’da 4,48 liradan 4,43 liraya Ankara'da 4,51 liradan 4,46 liraya İzmir'de 4,49 liradan 4,44 liraya indi. Motorinin litre fiyatı ise İstanbul’da 3,79 liradan 3,73 liraya, Ankara'da 3,85 liradan 3,79 liraya, İzmir'de ise 3,81 liradan 3,75 liraya geriledi. 

İndirimli fiyatlar bu gece yarısından itibaren geçerli olacak.

Akaryakıt satış fiyatları rafineriye uzaklık nedeniyle bölgeden bölgeye ve dağıtım şirketlerine göre küçük farklılıklar gösterebiliyor.

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler