1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Benzin ve motorin fiyatlarında indirim!

Benzin ve motorin fiyatlarında indirim!

Uluslararası piyasalardaki ürün fiyatları ile kur hareketlerine bağlı olarak akaryakıt türlerinden benzinin litresi 12, motorinin litresi 17 kuruş indirildi.

Benzin ve motorin fiyatlarında indirim!

Enerji Günlüğü - Uluslararası piyasalardaki ürün fiyatları ile kur hareketlerine bağlı olarak akaryakıt türlerinden benzinin litresi 12, motorinin litresi 17 kuruş indirildi. 

Kur hareketleri ve petrol fiyatlarında yaşanan gelişmelere bağlı olarak Türkiye'de akaryakıt türlerinden benzin ve motorinin rafineri çıkış fiyatlarında ayarlamaya gidildi. Akaryakıt aa dağıtım şirketleri de buna bağlı olarak pompa satış fiyatlarında aşağı yönlü revizyona gitti. 

Bu gece yarısından geçerli olmak üzere, motorinin litre fiyatında 17 kuruş, benzinin pompa satış fiyatında ise litre başına 12 kuruş indirime gidildi. 

Yeni düzenlemenin ardından İstanbul Avrupa yakasında benzinin litre fiyatı 6.14 TL'ye, motorinin litre fiyatı ise 5.71 TL'ye gerilemiş oldu. 

Akaryakıt fiyatları satış noktasının depolama tesisleri ile rafinerilere mesafelerine ve dağıtım şirketlerine bağlı olarak küçük farklılıklar gösterebiliyor. 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler