1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Bereket Enerji 5 şirketiyle Fortune 500'de

Bereket Enerji 5 şirketiyle Fortune 500'de

Enerji Günlüğü - Bereket Enerji Grubu, Fortune Dergisi’nin ‘’ Türkiye’nin En Güçlü 500 ‘’ şirketi araştırmasında, 5 şirketiyle sıralamada...

Bereket Enerji 5 şirketiyle Fortune 500'de

Enerji Günlüğü - Bereket Enerji Grubu, Fortune Dergisi’nin ‘’ Türkiye’nin En Güçlü 500 ‘’ şirketi araştırmasında, 5 şirketiyle sıralamada yer aldı.

Fortune Dergisi’nin 2016 yılı ekonomik verilerini baz alarak gerçekleştirdiği araştırma sonuçlarına göre, Gediz Elektrik Perakende Satış A.Ş. enerji sektöründe 7., genel sıralamada 50., Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş. enerji sektöründe 11., genel sıralamada 94.; Bereket Enerji Üretim A.Ş. enerji sektöründe 12., genel sıralamada 99. , ADM Elektrik Dağıtım genel sıralamada 187., Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş. enerji sektöründe 21., genel sıralamada ise 238. sırada yer aldı. 

Bereket Enerji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, Fortune Dergisi’nce gerçekleştirilen araştırmanın sonuçlarını değerlendirirken ‘’ Üretmenin, istihdam yaratmanın ve ekonomiye katkı sağlamanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz’’ dedi. 

Enerji sektörünün Türkiye için hayati önem taşıdığını dile getiren Saldanlı, bu alandaki yatırımların hem desteklenmesi ve sürdürülmesinin kaçınılmaz olduğunu vurgulayarak şu görüşlere yer verdi:

‘’Dünyada her alanda büyük bir rekabet var. Ancak hayatımızın her anında ve her alanında olmazsa olmazımız olan enerji konusundaki rekabet daha farklı boyutta. Ülkeler için stratejik bir önem taşıyor. Biz Bereket Grubu olarak 35 yıldır bu alanda yatırım yapıyoruz. Elektriği üreten, dağıtan ve ticaretini yapan entegre bir enerji şirketiyiz. Bereket Enerji Grubu, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da enerji sektöründe üzerine düşen sorumluluğun bilinciyle hareket edeceğiz. ‘’

Önceki ve Sonraki Haberler