1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Beş HES satışına ÖYK onayı

Beş HES satışına ÖYK onayı

Enerji Günlüğü - Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK) Anamur, Bozyazı, Mut-Derinçay, Silifke ve Zeyne HES'lerinin 8,85 milyon dolara Cem Veb Ofset Sanayi ve...

Beş HES satışına ÖYK onayı

Enerji Günlüğü - Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK) Anamur, Bozyazı, Mut-Derinçay, Silifke ve Zeyne HES'lerinin 8,85 milyon dolara Cem Veb Ofset Sanayi ve Ticaret'e satışını onayladı.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Elektrik Üretim A.Ş.'ye ait Anamur, Bozyazı, Mut-Derinçay, Silifke ve Zeyne Hidroelektrik Santrallerinin satışının Özelleştirme Yüksek Kurulu tarafından onaylandığını duyurdu. 

ÖİB'nin Resmi Gazete'de yayımlanan duyurusuna göre, Anamur, Bozyazı, Mut-Derinçay, Silifke ve Zeyne Hidroelektrik Santrallerinin 8 milyon 850 bin dolar bedelle Cem Veb Ofset Sanayi ve TicaretLtd. Şti.’ye satışına karar verilmişti.  

Cem Veb Ofset Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’nin sözleşmeyi imzalamaktan imtina etmesi veya diğer yükümlülükleri yerine getirmemesi halinde teminatının İdare lehine irat kaydedilecek ve 8.800.000 (Sekizmilyonsekizyüzbin) ABD Doları bedelle ikinci teklifi veren Abdülmecit Modoğlu İnşaat Sanayi ve Petrol Ürünleri Ltd. Şti.’ye İhale Şartnamesi çerçevesinde işletme hakkı verilecek.

Abdülmecit Modoğlu İnşaat Sanayi ve Petrol Ürünleri Ltd. Şti.’nin sözleşmeyi imzalamaktan imtina etmesi veya diğer yükümlülükleri yerine getirmemesi halinde teminatının İdare lehine irat kaydedilecek ve İhale iptal edilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler