1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Beş şehirde 9 jeotermal saha ihaleye çıkarıldı

Beş şehirde 9 jeotermal saha ihaleye çıkarıldı

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü, beş ildeki 9 adet ruhsatlı jeotermal alanı ihaleye çıkardı. MTA Genel Müdürlüğü'nden...

Beş şehirde 9 jeotermal saha ihaleye çıkarıldı

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü, beş ildeki 9 adet ruhsatlı jeotermal alanı ihaleye çıkardı. 

MTA Genel Müdürlüğü'nden yapılan duyuruya göre, bazı ruhsatlı jeotermal sahalar ihaleyle özel sektöre devredilecek. MTA'nın yaptığı arama çalışmaları sonucunda Afyon (1 adet), Ankara (2 adet), Eskişehir (1 adet), İzmir (2 adet), Nevşehir (3 adet) illerinde bulunan toplam 9 adet ruhsatlı jeotermal alanın ihalesi kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulüyle gerçekleştirilecek. Komisyonun gerek görmesi halinde ihale açık artırma ile tamamlanabilecek. İstekliler, her jeotermal alan ayrı ayrı ihale edilecek.

31 Mayıs tarihinde MTA Genel Genel Müdürlüğü'nde yapılacak ihaleye katılmak isteyenlerin her bir saha için farklı farklı tespit edilen çeşitli tutarlardaki geçici teminatları yatırmaları gerekiyor.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler