1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. BEUN petrol uzmanı 2 öğretim görevlisini işe alacak

BEUN petrol uzmanı 2 öğretim görevlisini işe alacak

Bülent Ecevit Üniversitesi, bir maden veya petrol ve doğalgaz uzmanı bir de petrol ve doğalgaz uzmanı; 2 öğretim görevlisi arıyor.

BEUN petrol uzmanı 2 öğretim görevlisini işe alacak

Enerji Günlüğü - Bülent Ecevit Üniversitesi, bir maden veya petrol ve doğalgaz uzmanı bir de petrol ve doğalgaz uzmanı olmak üzere 2 öğretim görevlisi arıyor.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü, Çaycuma Meslek Yüksekokuluna bağlı Açık Deniz Tabanı Uygulamaları Teknolojisi Programında görevlendirmek üzere, 2 kişiyi öğretim görevlisi olarak işe alacak. 

Kadrolardan biri için ALES’ten en az 70; Yabancı Dil Sınavından da en az 50 puan almış olma; Maden Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olma ve Maden İşletmesi veya Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği alanında tezli yüksek lisans yapmış olma şartları getirildi. 

Diğer kadro için de ALES’ten en az 70; Yabancı Dil Sınavından da en az 50 puan almış olma; Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olma ve Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği alanında tezli yüksek lisans yapmış olma şartları aranacak. 

Başvurular en geç 18 Ağustos 2022 günü mesai sonuna kadar, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü, Çaycuma Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne şahsen ya da posta yoluyla yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler