1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Bilgi Üniversitesi enerji profesörü ve enerji doktoru arıyor

Bilgi Üniversitesi enerji profesörü ve enerji doktoru arıyor

Bilgi Üniversitesi, enerji sistemleri uzmanı bir profesör ile bir doktoru işe alacak.

Bilgi Üniversitesi enerji profesörü ve enerji doktoru arıyor

Enerji Günlüğü - Bilgi Üniversitesi, enerji sistemleri uzmanı bir profesör ile bir doktoru öğretim üyesi olarak işe alacak. 

İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesine bağlı Enerji Sistemleri Mühendisliği. Lisans Programında görevlendirmek üzere profesör unvanlı bir kişiyi işe alacak. 

Adayların YDS’den en az 85 puan almış olmaları; doktor ve doçent unvanlarını kimya mühendisliği alanında almış olmaları ve enerji alanında bilimsel eserler yayınlamış olmaları gerekiyor. 

Bilgi Üniversitesi, aynı lisans programı için bir de doktor unvanlı öğretim üyesi arıyor. Doktor kadrosuna başvuracak olanlarında YDS’den en az 85 puan almış olmaları gerekiyor. Buna ilaveten, bu kadroya başvuracak olanların doktora derecesini Enerji Sistemleri Mühendisliği, Makine Mühendisliği ya da Kimya Mühendisliği bölümlerinin birinden almış olmaları ve enerji alanında bilimsel eserler yayınlamış olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 14 Ağustos 2023 günü mesai süresi sonuna kadar; profesör kadrosu için Bilgi Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına; doktor kadrosu için Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanlığına şahsen ya da posta yoluyla yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler