1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Bilgi Üniversitesi enerji sistemleri hocası arıyor

Bilgi Üniversitesi enerji sistemleri hocası arıyor

Bilgi Üniversitesi enerji sistemleri alanında uzman; doktor, doçent veya profesör unvanlı bir öğretim üyesin işe alacak. 

Bilgi Üniversitesi enerji sistemleri hocası arıyor

Enerji Günlüğü - Bilgi Üniversitesi enerji sistemleri alanında uzman; doktor, doçent veya profesör unvanlı bir öğretim üyesin işe alacak. 

İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’ne bağlı Enerji Sistemleri Mühendisliği Lisans Programı’nda görevlendirmek üzere doktor, doçent veya profesör unvanlı bir kişiyi, öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Doktor öğretim üyesi kadrosuna başvuracak adayların Enerji Mühendisliği ya da Enerji Sistemleri Mühendisliği alanında doktora derecesine sahip olmaları; rüzgar enerjisi veya güneş enerjisi uzmanlık alanlarından en az birinde uzmanlaşmış olmaları gerekiyor. 

Doçent veya profesör kadrosuna başvuracak adayların ise doktor ve doçent unvanlarını Enerji Mühendisliği ya da Enerji Sistemleri Mühendisliği alanında almış olmaları; rüzgar enerjisi veya güneş enerjisi uzmanlık alanlarından en az birinde uzmanlaşmış olmaları bekleniyor.

Ayrıca tüm adayların Yabancı Dil Sınavı’ndan en az 80 puan almış olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 04 Ağustos 2020 günü mesai bitimine kadar yapılacak. Doktor kadrosuna başvuracak adaylar başvurularını Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanlığı’na; doçent ve profesör kadrolarına başvuracak olan adaylar ise İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü, Personel Dairesi Başkanlığı’na elden teslim edecekler ya da posta yoluyla ulaştıracaklar. 

Önceki ve Sonraki Haberler