1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Bilgi Üniversitesi enerji sistemleri hocası arıyor

Bilgi Üniversitesi enerji sistemleri hocası arıyor

Bilgi Üniversitesi, enerji sistemleri alanında görev alacak doktor, doçent veya profesör unvanlı bir hoca arıyor. 

Bilgi Üniversitesi enerji sistemleri hocası arıyor

Enerji Günlüğü - Bilgi Üniversitesi, enerji sistemleri alanında görev alacak doktor, doçent veya profesör unvanlı bir hoca arıyor. 

İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği Lisans Programı’nda görevlendirmek üzere, Doktor Öğretim Üyesi, Doçent veya Profesör unvanlı bir kişiyi işe alacak. 

Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracak adayların Enerji Mühendisliği ya da Enerji Sistemleri Mühendisliği alanında doktora derecesine sahip olmaları; rüzgar enerjisi veya güneş enerjisi uzmanlık alanlarından en az birinde uzmanlaşmış olmaları gerekiyor. 

Doçent veya Profesör kadrosuna başvuracak adayların ise Enerji Mühendisliği ya da Enerji Sistemleri Mühendisliği alanında doktora derecesi ve doçentlik almış olmaları; rüzgar enerjisi veya güneş enerjisi uzmanlık alanlarından en az birinde uzmanlaşmış olmaları bekleniyor.

Ayrıca bütün adayların Yabancı Dil Sınavı’ndan en az 80 puan almış olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 07 Ekim 2020 günü mesai bitimine kadar, doktor kadrosu için İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanlığı’na; doçent ve profesör kadroları için İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü, Personel Dairesi Başkanlığı’na yapılacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler