1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Bilgi Üniversitesi enerji sistemleri hocası arıyor

Bilgi Üniversitesi enerji sistemleri hocası arıyor

Bilgi Üniversitesi, enerji sistemleri alanında uzman bir doktor, doçent ya da profesör alacak.

Bilgi Üniversitesi enerji sistemleri hocası arıyor

Enerji Günlüğü - Bilgi Üniversitesi, enerji sistemleri alanında uzman bir doktor, doçent ya da profesör alacak.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği Lisans Programı’nda görev vereceği doktor, doçent veya profesör unvanlı bir kişiyi öğretim üyesi olarak işe almak istiyor. 

Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracak adayların Enerji Mühendisliği ya da Enerji Sistemleri Mühendisliği alanında doktora derecesine sahip olmaları, rüzgar enerjisi veya güneş enerjisi uzmanlık alanlarından en az birinde uzmanlaşmış olmaları gerekiyor. 

Doçent veya profesör kadrosuna başvuracak adayların ise Enerji Mühendisliği veya Enerji Sistemleri Mühendisliği alanında doktora derecesi ve doçent unvanı almış olmaları ve yine rüzgar enerjisi veya güneş enerjisi uzmanlık alanlarından en az birinde uzmanlaşmış olmaları bekleniyor. 

Başvurular en geç 22 Ocak 2021 günü mesai bitimine kadar yapılacak. Profesör veya doçent kadrosu için başvuracak olanlar başvuru dosyalarını İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı’na; doktor kadrosuna başvuracak olanlar ise İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanlığı’na verecekler. 

Önceki ve Sonraki Haberler