1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Bilgi Üniversitesi enerji sistemleri uzmanı 2 hoca alacak

Bilgi Üniversitesi enerji sistemleri uzmanı 2 hoca alacak

Bilgi Üniversitesi, enerji sistemleri uzmanı bir doçent ve bir doktoru öğretim üyesi olarak işe alacak.

Bilgi Üniversitesi enerji sistemleri uzmanı 2 hoca alacak

Enerji Günlüğü - Bilgi Üniversitesi, enerji sistemleri alanında uzman bir doçent ve bir doktoru öğretim üyesi olarak işe alacak. 

İstanbul Bilgi Üniversitesi rektörlüğü, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesine bağlı Enerji Sistemleri Mühendisliği Lisans Programı için bir doçent unvanlı, bir de doktor unvanlı 2 kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Doçent kadrosuna başvuracak olanların İngilizce dil puanı olarak asgari 85 puan almış olmaları; Enerji Sistemleri Mühendisliği veya Makine Mühendisliği alanlarından birinde doktora ve doçentlik derecelerine sahip olmaları ve ısı enerjisi alanında bilimsel eserler yayınlamış olmaları gerekiyor. 

Doktor kadrosu için başvuru yapacak olanların ise İngilizce dil puanı olarak asgari 85 puan almış olmaları; Enerji Sistemleri Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Makine Mühendisliği veya Kimya Mühendisliği bölümlerinin birinden doktora derecesi almış olmaları ve enerji alanında bilimsel eserler yayınlamış olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 19 Nisan 2024 günü mesai bitimine kadar doçent kadrosu başvuruları için Bilgi Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’na; doktor kadrosuna başvurular için de Bilgi Üniversitesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanlığına şahsen ya da posta yoluyla yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler