1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Bilgi Üniversitesi, enerji uzmanı bir profesör ve bir doktor arıyor

Bilgi Üniversitesi, enerji uzmanı bir profesör ve bir doktor arıyor

Bilgi Üniversitesi, enerji sistemleri bölümüne bir profesör ile bir doktor alacak. 

Bilgi Üniversitesi, enerji uzmanı bir profesör ve bir doktor arıyor

Enerji Günlüğü - Bilgi Üniversitesi, enerji sistemleri bölümüne bir profesör ile bir doktor alacak. 

İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği Lisans Programında görevlendirmek üzere bir profesör ile bir doktoru öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Profesör kadrosuna başvuracak olanların Yabancı Dil Sınavından en az 85 puan almış olmaları; doktora derecesi ile doçentliğini fizik alanında almış olmaları ve deneysel yüksek enerji fiziği alanında bilimsel çalışmalar yapmış ve eserler yayınlamış olmaları gerekiyor. 

Doktor öğretim üyesi kadrosu için başvuracak olanların ise yine Yabancı Dil Sınavından en az 85 puan almış olmaları; Enerji Sistemleri Mühendisliği veya Makine Mühendisliği bölümlerinin birinden doktora derecesine sahip olmaları ve rüzgâr enerjisi veya güneş enerjisi alanlarında çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 04 Şubat 2022 günü mesai sonuna kadar yapılacak. 

Profesör kadrosuna yapılacak başvurular İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü, Personel Dairesi Başkanlığına; doktor kadrosu için başvurular ise İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanlığına şahsen ya da postayla yapılacak. 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler