1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 10 Müfettiş Yardımcısı alacak

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 10 Müfettiş Yardımcısı alacak

Enerji Günlüğü - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına sınavla toplam 10 Müfettiş Yardımcısı alınacak.Bilim, Sanayi...

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 10 Müfettiş Yardımcısı alacak

Enerji Günlüğü - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına sınavla toplam 10 Müfettiş Yardımcısı alınacak.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı müfettiş yardımcılığı giriş sınavı ilanını bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına Genel İdari Hizmetleri sınıfından münhal 7 ve 8. dereceli kadrolara atama yapmak üzere; 1 inşaat mühendisi, 1 bilgisayar mühendisi, 1 fizik mühendisi, 1 mimar (genel), 2 çevre mühendisi, 2 harita mühendisi ile 2 şehir ve bölge planlamacısı olmak üzere yazılı ve sözlü olarak iki aşamalı sınavla toplam 10 Müfettiş Yardımcısı alınacak.

YAZILI VE SÖZLÜ SINAV

Giriş sınavının yazılı bölümü Ankara’da 28 Haziran 2015 tarihinde yapılacak. Yazılı sınavın hangi adres ve saatte yapılacağı http://teftis.sanayi.gov.tr/ adresinde ve Sınav Giriş Belgelerinde belirtilecek.

Sözlü sınav ise Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No: 128/B, Tandoğan-ANKARA adresinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Sınav Komisyonunca yapılacak olup adayların hangi tarih, saat ve yerde sınava girecekleri yazılı sınav sonuçlarının ilanından sonra ayrıca internet sayfasından duyurulacak.

BAŞVURU KOŞULLARI

Aranan koşullara sahip adaylar yazılı sınava giriş başvurusunu (http://sinavbasvuru.sanayi.gov.tr) internet adresinden 28 Mayıs 2015 saat:10.00 - 12 Haziran 2015 saat: 17.00 tarihleri arasında yapılacaklar. Aday başvuru formu (http://sinavbasvuru.sanayi.gov.tr) adresindeki prosedüre göre elektronik ortamda doldurulacak.

Sınav ve kurumsal bilgiler hakkındaki açıklama ve muhtemel sorular için “(http://teftis.sanayi.gov.tr/” internet sayfamızdaki “Müfettiş Yardımcılığına Giriş Tanıtım Sunusu” ve “Sıkça Sorulan Sorular” başlıklı dokümanlardan bilgi edinilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler