1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcıları alacak

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcıları alacak

Enerji Günlüğü -Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yazılı ve sözlü olarak iki aşamalı sınavla toplam 12 adet Müfettiş Yardımcısı alacak.Bilim,...

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcıları alacak

Enerji Günlüğü -Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yazılı ve sözlü olarak iki aşamalı sınavla toplam 12 adet Müfettiş Yardımcısı alacak.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın bugünkü Resmi Gazete’de yayınladığı duyuruya göre, Bakanlığın sorumlu olduğu alanlarla ilgili olarak rehberlik yapmak amacıyla teftiş, inceleme ve soruşturma görevlerini yürütmek üzere yazılı ve sözlü olarak iki aşamalı sınavla toplam 12 adet Müfettiş Yardımcısı alınacak.

Hukuk, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimlerfakültelerinin birinden ya da bunlara denkliği YÖK tarafından onaylanmış yurtiçi ve yurtdışı yabancı fakültelerden mezun olan ve A Grubu Kamu Personeli Seçme Sınavlarındaki KPSSP51 puan türünden en az 75 puan almış olanlardan, 12 pozisyon için başvuru alınacak.

SINAV TARİHİ11-12 Ocak 2014

Giriş Sınavının yazılı bölümü11-12 Ocak 2014tarihinde Ankara’da halinde yapılacak. Sınava katılmaya hak kazanan adaylar şu Bakanlık hizmet binalarının kapılarında; (Ana Bina: Mustafa Kemal Mahallesi Dumlupınar Bulvarı Eskişehir Yolu 7. Km; Ek Bina; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı, GMK Bulvarı No: 128/B, Tandoğan-ANKARA 2151. Cadde No: 154 06510 Çankaya/ANKARA adresleri ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı internet (http://teftis.sanayi.gov.tr/) sayfasından duyurulacak. Ayrıca adaylara posta yolu ile bildirimde bulunulmayacak.

Sözlü sınav ise, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No: 128/B, Tandoğan-ANKARA adresinde yapılacak. Adayların hangi tarih, saat ve yerde sınava girecekleri yazılı sınav sonuçlarının ilanından sonra ayrıca Bakanlık internet sayfasından duyurulacak.

SINAV SON BAŞVURU TARİHİ 20 ARALIK

Adaylar başvurularını ‘Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı, GMK Bulvarı No: 128/B, Tandoğan-ANKARA’ adresine şahsen veya posta ile 20.12.2013 tarihi saat 17.00’ye kadar yapabilecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler