1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Bingöl Üniversitesi enerji uzmanı 2 akademisyen alacak

Bingöl Üniversitesi enerji uzmanı 2 akademisyen alacak

Bingöl Üniversitesi, doğalgaz uzmanı bir doktor ile yenilenebilir enerji uzmanı bir öğretim görevlisi alacak.

Bingöl Üniversitesi enerji uzmanı 2 akademisyen alacak

Enerji Günlüğü - Bingöl Üniversitesi, doğalgaz uzmanı bir doktor öğretim üyesi ile yenilenebilir enerji uzmanı bir öğretim görevlisi alacak. 

Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü, Bingöl Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (MYO), Elektrik ve Enerji Bölümüne bağlı Doğalgaz ve Tesisatı Teknolojisi Programında görevlendireceği doktor unvanlı bir kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Adayların Makine Mühendisliği alanında doktora yapmış olmaları ve kompozit malzemelerin işlenebilirliği ve kaplamalar üzerine çalışmalar yürütmüş olmaları gerekiyor. 

Aynı Bölüme bağlı Alternatif Enerji Kaynakları Programında görev vermek üzere bir de öğretim görevlisi alınacak. 

Öğretim Görevlisi kadrosuna başvuracak olanların yenilenebilir enerji, sürdürülebilir enerji, yenilenebilir enerji sistemleri, yenilenebilir enerji ve uygulamaları veya temiz tükenmez enerjiler anabilim dallarının birinden tezli yüksek lisans yapmış olmaları veya Çevre Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olup Çevre Mühendisliği Anabilim Dalında tezli yüksek lisans yapmış olmaları gerekiyor. 

Doktor kadrosuna başvurular en geç 31 Ocak 2023 günü mesai sonuna kadar Bingöl Üniversitesi, Bingöl Teknik Bilimler MYO Müdürlüğüne şahsen ya da postayla yapılacak. 

Öğretim görevlisi başvuruları ise en geç 21 Ocak 2023 günü mesai bitimine kadar Bingöl Üniversitesi, Personel Dairesi Başkanlığına şahsen ya da postayla yapılacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler