1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Bingöl Üniversitesi enerji uzmanı 4 öğretim görevlisi alacak

Bingöl Üniversitesi enerji uzmanı 4 öğretim görevlisi alacak

Bingöl Üniversitesi, enerji alanında uzmanlaşmış 4 kişiyi öğretim görevlisi olarak istihdam edecek.

Bingöl Üniversitesi enerji uzmanı 4 öğretim görevlisi alacak

Enerji Günlüğü - Bingöl Üniversitesi, enerji alanında uzmanlaşmış 4 kişiyi öğretim görevlisi olarak istihdam edecek. 

Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü, Bingöl Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (MYO), Elektrik ve Enerji Bölümüne bağlı Alternatif Enerji Kaynakları Programında görev vereceği 3 kişiyi öğretim görevlisi olarak işe alacak. 

Adayların ALES’ten en az 70 puan almış olmaları gerekiyor. Kadrolardan biri için Enerji Mühendisliği veya Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olma ve bu alanlarda veya yenilenebilir enerji alanında tezli yüksek lisans yapmış olma şartı aranıyor. 

Kadrolardan bir diğeri için ise Enerji Teknolojileri, Enerji ve Çevre Yönetimi, Enerji Kaynakları ve Yönetimi, Enerji Bilim ve Teknoloji Anabilim Dallarının birinde tezli yüksek lisans yapmış olma şartı aranıyor. 

Diğer öğretim görevlisi kadrosu için de Yenilenebilir Enerji alanında tezli yüksek lisans yapmış olma şartı aranıyor.

Üniversite, Genç MYO Elektrik ve Enerji Bölümüne bağlı Elektrik Programı için de bir öğretim görevlisi alacak. 

Genç MYO’daki kadro için başvuracak olan adayların da ALES’ten en az 70 puan almış olmaları; Elektrik Mühendisliği veya Elektrik- Elektronik Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olmaları ve bu alanlarda tezli yüksek lisans yapmış olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 20 Aralık 2022 günü mesai bitimine kadar, Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü, Personel Dairesi Başkanlığı, Selahaddin-i Eyyubi Mahallesi, Üniversite Caddesi, No: 1, Merkez, Bingöl adresine şahsen ya da postayla yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler