1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Bingöl Üniversitesi otomotiv yakıtları hocası arıyor

Bingöl Üniversitesi otomotiv yakıtları hocası arıyor

Bingöl Üniversitesi, otomotiv yakıtları alanında uzman bir profesör ile elektrik uzmanı bir öğretim görevlisi arıyor. 

Bingöl Üniversitesi otomotiv yakıtları hocası arıyor

Enerji Günlüğü - Bingöl Üniversitesi, otomotiv yakıtları alanında uzman bir profesör ile elektrik uzmanı bir öğretim görevlisi arıyor. 

Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü’ne bağlı Otomotiv Anabilim Dalı’nda görevlendireceği profesör unvanlı bir kişiyi işe alacak. 

Adayların ultrasonik yakıt sistemi üzerine çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Başvurular, en geç 20 Kasım 2020 tarihine kadar, Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü, Personel Dairesi Başkanlığına şahsen yapılacak. 

Üniversite, Genç Meslek Yüksekokulu, Elektrik ve Enerji Bölümü’ne bağlı Elektrik Programı için bir de öğretim görevlisi alacak. 

Öğretim görevlisi adaylarından ALES’ten en az 70 puan almış olmaları; Elektrik Mühendisliği veya Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinin birinden lisans mezunu olmaları ve Elektrik Mühendisliği veya Elektrik-Elektronik Mühendisliği alanında en az tezli yüksek lisans yapmış olmaları bekleniyor. 

Öğretim görevlisi kadrosu için başvurular, en geç 20 Kasım 2020 günü mesai bitimine kadar Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü, Personel Dairesi Başkanlığı, Selahaddin-i Eyyubi Mahallesi, Üniversite Caddesi, No: 1, Merkez, Bingöl adresine şahsen ya da posta yoluyla yapılacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler