1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Bingöl’de jeotermal saha ihalesi

Bingöl’de jeotermal saha ihalesi

Enerji Günlüğü - Bingöl’ün Karlıova ve Kiğı ilçelerinde iki ayrı jeotermal kaynak sahası için ihale açıldı. Bingöl İl Encümeni il sınırlarında...

Bingöl’de jeotermal saha ihalesi

Enerji Günlüğü - Bingöl’ün Karlıova ve Kiğı ilçelerinde iki ayrı jeotermal kaynak sahası için ihale açıldı. 

Bingöl İl Encümeni il sınırlarında yer alan bazı jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama sahalarını ihaleye çıkardı. Açık Teklif Usulü ile ayrı ayrı ihale edilecek sahalardan biri Kiğı İlçesi Sabırtaşı Köyü sınırlarında J44a3 paftalarında bulunan 1500 hektarlık saha. Bu sahanın tahmini bedeli 50 bin TL, geçici teminatı 1500 TL. İhale 13 Nisan 2016 Saat:14.00’de yapılacak. 

Karlıova İlçesi Ilıpınar Köyü sınırlarında J45b2 paftasında bulunan 176,28 hektarlık jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama sahası ihalesi ise aynı 13 Nisan 2016 saat 14:30’da yapılacak. Bu sahanın tahmini ihale berdeli 30 bin TL, geçici teminatı ise 900 TL olarak belirlendi. 

İhalelere ilişkin şartnameler, Yenişehir Mahallesi Hükümet Konağı Karşısı İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğünden her iş için 150,00 TL karşılığında temin edilebilecek veya aynı yerde ücretsiz olarak görülebilecek. 

İhale, Bingöl İl Özel İdaresi Yenişehir Mahallesi Hükümet Konağı karşısındaki Hizmet Binası İl Encümen toplantı salonunda yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler