1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Bingöl’de küçük maden sahası komşu ruhsata eklenecek

Bingöl’de küçük maden sahası komşu ruhsata eklenecek

MAPEG, bir adet küçük maden sahasını, komşu ruhsat sahalarından birine eklemek amacıyla satışa çıkaracak.

Bingöl’de küçük maden sahası komşu ruhsata eklenecek

Enerji Günlüğü - MAPEG, Bingöl’deki bir adet IV. grup küçük maden sahasını, komşu ruhsat sahalarından birinin sahibine vermek için ihale yapacak. 

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEG), Bingöl’de ER:3453069 erişim numaralı bir adet IV. Grup küçük alan maden sahasını, mücavirindeki ruhsat sahiplerinden birine vermek üzere, ruhsat ihalesi yapacak. 

İhale konusu sahanın ili, erişim numarası, maden grubu, koordinat bilgileri, alanı, taban ihale bedeli, ihale tarihi ve saati ile ihaleye katılabilecek ruhsat sahiplerinin isimleri; MAPEG’in web sitesinde, en geç ihale tarihinden 15 gün önce yayınlanacak. 

Tekliflerin, ihale günü 09.00 ile 09.30 saatleri arasında MAPEG, Atilla Şinasi Özdemir Konferans Salonu, Mevlana Bulvarı, No: 76, Beştepe, Yenimahalle, Ankara adresine elden teslim edilmesi gerekiyor. Postayla veya başka yollarla yapılan başvurular geçersiz sayılacak. 
 
MAPEG’in internet sayfasında görülebilecek olan ihale şartnamesi için, bankaya 3.300 TL şartname bedeli yatırılması gerekecek. 

İstekliler taban ihale bedelinden az olmamak kaydıyla, teklif ettikleri bedelin en az %20’si kadar ihale teminatı yatıracaklar.

Önceki ve Sonraki Haberler