1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. BİYOKÜTLE

  4. Biotrend Kırgızistan’da 2 atık dönüşüm tesisi kurmak istiyor

Biotrend Kırgızistan’da 2 atık dönüşüm tesisi kurmak istiyor

Biotrend Enerji, Kırgız Cumhuriyeti’nde Bişkek ve Oş kentlerinde atık geri dönüşüm tesisleri kurmak üzere niyet mektupları imzaladı. 

Biotrend Kırgızistan’da 2 atık dönüşüm tesisi kurmak istiyor

Enerji Günlüğü - Biotrend Enerji, Kırgız Cumhuriyeti’nde Bişkek ve Oş kentlerinde atık geri dönüşüm tesisleri kurmak üzere niyet mektupları imzaladı. 

Doğanlar Holding AŞ’ye bağlı Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları AŞ, Kırgız Cumhuriyeti Yatırım Bakanlığı, Bişkek ve Oş Belediye Başkanlıkları ile Kırgızistan'ın Bişkek ve Oş şehirlerinde atık geri dönüşüm tesislerinin kurulması ve işletilmesine ilişkin 2 ayrı niyet mektubu imzaladı. 

Biotrend Enerji Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Doğan, görüşmelerin devam ettiğini belirterek, bilgi birikimlerini yurtdışına da taşımayı hedefledikleri kaydetti. İlhan Doğan şöyle konuştu, “Biotrend Enerji olarak, sadece yurt içinde değil, aynı zamanda yurt dışında da yatırım hedeflerimiz var. Bilgi birikimi ve deneyimimizi yurt dışına da taşımak adına iş geliştirme çalışmalarımızın önemli iki adımı Kırgız Cumhuriyeti’nde gerçekleşti. Kırgız Cumhuriyeti Yatırım Bakanlığı, Bişkek ve Oş Belediye Başkanlıkları ile bu iki şehirde atık geri dönüşüm tesislerinin kurulması ve işletilmesine ilişkin niyet mektuplarımızı imzaladık, projelerin sonraki adımları için görüşmelerimiz devam ediyor”. 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler