1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. BİYOKÜTLE

  4. Biotrend’in deprem bölgesindeki tesisleri hasarsız

Biotrend’in deprem bölgesindeki tesisleri hasarsız

Biotrend’in deprem felaketi bölgesinde çöpten elektrik üreten 3 tesisinde hasar tespit edilmedi. Tesisler üretim faaliyetine devam ediyor.

Biotrend’in deprem bölgesindeki tesisleri hasarsız

Enerji Günlüğü - Biotrend, deprem bölgesindeki tesislerinde hasar tespit çalışmalarını tamamladı. Hasar tespit edilmedi; bölgedeki 3 tesis de faaliyete devam ediyor. 

Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları AŞ [BIOEN], deprem felaketi sonrasında bölgedeki tesislerinin hasar tespit çalışmalarını tamamladı. 

Şirketten yapılan açıklamada Biotrend’in Malatya ve İskenderun’da bulunan tesislerinde herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadığı, depremden kaynaklı bir hasar da oluşmadığı bildirildi. Tesisler rutin üretim programına devam ediyor. 

Açıklama şu ifadelerle tamamlandı, “Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diler, depremden etkilenen ve yaralı olan vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz”.

Biotrend’in Malatya’da 2,4MWe kurulu güce sahip Malatya Entegre Çevre Tesisi Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Alanı Enerji Üretim Tesisi ve 2,82MWe kurulu gücünde Malatya 2 Çöp Gaz Elektrik Üretim Tesisi bulunuyor. Şirketin İskenderun’da da 4,2MWe kurulu gücünde Çöp Gaz Elektrik Üretim Tesisi üretime devam ediyor.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler