1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Biotrend’in İK Direktörü Alpay Taşyürek oldu

Biotrend’in İK Direktörü Alpay Taşyürek oldu

Biyokütle enerjisi konusunda faaliyetlerini sürdüren Biotrend Enerji’de üst düzey bir atama gerçekleştiği bildirildi. Şirketin İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevini Alpay Taşyürek üstlendi.

Biotrend’in İK Direktörü Alpay Taşyürek oldu

Enerji Günlüğü - Biotrend Enerji’de üst düzey bir atama gerçekleşti; Alpay Taşyürek şirketin İnsan Kaynakları Direktörü ünvanıyla yeni görevine başladı.

Alpay Taşyürek, Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları AŞ’nin yeni İnsan Kaynakları Direktörü olarak atandı. Alpay Taşyürek, lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Endüstriyel İlişkiler bölümünde tamamladı. Taşyürek’in, 1997 yılında Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda müfettiş olarak başladığı kariyerinde; personel istihbaratı, iş hukuku ve insan kaynakları alanlarında uzmanlaştığı aktarıldı.

Biyokütle santrali kurulumu ve işletmesi yapan Biotrend Enerji’de gerçekleşen yeni İnsan Kaynakları Direktörü pozisyon atamasıyla ilgili açıklama yapan CEO Osman Nuri Vardı, “İnsan kaynakları, bir şirketin en önemli kaynağı olan çalışanlarının mutluluğunu ve katılımını sağlamayı amaçlayan çok yönlü bir departman. Bünyemizde önemli bir pozisyona liyakatli bir atama gerçekleştiğine inanıyorum, Alpay Taşyürek’e Biotrend Enerji’ye hoş geldiniz diyorum” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler