1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Bis Enerji kredi sağlamada sona yaklaştı

Bis Enerji kredi sağlamada sona yaklaştı

Enerji Günlüğü - Bis Enerji, Bursa’da bulunan 486 MW’Lık doğal gaz santralinin tam kapasite ile yeniden çalışmasını sağlamak üzere alacağı kredi...

Bis Enerji kredi sağlamada sona yaklaştı

Enerji Günlüğü - Bis Enerji, Bursa’da bulunan 486 MW’Lık doğal gaz santralinin tam kapasite ile yeniden çalışmasını sağlamak üzere alacağı kredi konusunda son aşamaya geldi.

Bis Enerji Elektrik, doğal gaz santralinin tam kapasite ile yeniden çalışmasını sağlamak üzere tahsis edilecek kredi konusunda temel  konularda ve detay teknik çalışmalarda son aşamaya gelindiğini bildirdi. 

Şirket'ten konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Şirketimiz bünyesinde bulunan doğalgaz santralinin her an çalışmaya hazır tutulması için gerekli olan zaruri işletme kredisi ana kreditör banka ile yürütülen çalışmalar sonucunda sağlanma aşamasına gelmiştir. Uzun süredir yürütülen çalışmaların ikinci ve en önemli aşaması olan santralin tam kapasite ile yeniden çalışmasını sağlamak üzere tahsis edilecek kredi konusunda temel konularda ve detay teknik çalışmalarda da son aşamaya gelinmiştir. Bu çerçevede, TRSBISEA1611 ISIN kodlu BİS Enerji Tahvilinin 15 Mart 2018 tarihinde yapılması gereken kısmi anapara ve kupon ödemesi aynı faiz oranı ile gecikme faizi dahil 30.06.2018 tarihli ödeme ile birleştirilerek yapılacaktır." denildi.

 
Önceki ve Sonraki Haberler