1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Bitlis’te jeotermal ruhsat ihalesi

Bitlis’te jeotermal ruhsat ihalesi

Enerji Günlüğü - Bitlis Tatvan ve Güroymak’taki iki jeotermal ruhsat sahası ihaleye çıkarıldı. Bitlis İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı,...

Bitlis’te jeotermal ruhsat ihalesi

Enerji Günlüğü - Bitlis Tatvan ve Güroymak’taki iki jeotermal ruhsat sahası ihaleye çıkarıldı. 

Bitlis İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, il sınırları içindeki daha önce terk edilmiş iki adet jeotermal ruhsat sahasının değerlendirilmesi için harekete geçti. Tatvan (Ruhsat no: ARA.13.00.2016.JEO.1) ve Güroymak (24 No’ lu Jeotermal Kaynak Arama Ruhsat Sahası) ilçe sınırları içinde bulunan söz konusu sahalar, Açık Teklif Artırma Usulüyle ayrı ayrı ihale edilecek. 

Tatvan Boryan Köyü mevkiindeki 4896.15 hektarlık sahanın ihalesi 22 Haziran 2017 saat 11:00’de yapılacak. Bu saha için belirlenen taban ihale bedeli KDV hariç 30 bin TL, geçici teminatı ise KDV hariç 900 TL olarak açıklandı. 

Güroymak Aşağı Mork-Dürühan köyü/mevkisindeki sahanın ihalesi ise 22 Haziran 2017 saat 11:15’te gerçekleştirilecek. İhaleye konu sahanın büyüklüğü 569 hektar. Saha için taban ihale bedeli KDV hariç 30 bin TL, geçici teminat tutarı ise KDV hariç 900 TL olarak belirlendi.  

İhale Şartname ve Ekleri İl Özel İdaresi, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü’nden 100 TL karşılığında satın alınabilecek. İhaleye teklif sunmak için şartname ve eklerinin satın alınması zorunlu. 

İşi alan istekli, ödenecek toplam tutar taksitlendirilse bile ihale bedelinin KDV’sini peşin olarak ödeyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler