1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Bitlis'teki GES için halk toplantısı yapılacak

Bitlis'teki GES için halk toplantısı yapılacak

Enerji Günlüğü -  Gülbahar Elektrik'in Bitlis'te kurmayı planladığ 16 MWe kurulu gücünde Alages Adilcevaz Güneş Enerji Santrali için halk bilgilendirilecek. Çevresel...

Bitlis'teki GES için halk toplantısı yapılacak

Enerji Günlüğü -  Gülbahar Elektrik'in Bitlis'te kurmayı planladığ 16 MWe kurulu gücünde Alages Adilcevaz Güneş Enerji Santrali için halk bilgilendirilecek. 

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamada, Gülbahar Elektrik Üretim A.Ş. tarafından Bitlis ili, Adilcevaz ilçesi, Aygırgölü köyü, Tavşantepe mevkiinde kurulması planlanan 16 MWe kurulu gücünde Alages Adilcevaz Güneş Enerji Santrali için 22/09/2016 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlayan ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açılan proje ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya BİTLİS Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler. 

Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve BİTLİS Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilecek.

BİTLİS'E 16 MW'LIK GÜNEŞ SANTRALİ KURULACAK

Önceki ve Sonraki Haberler