1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. BMW, Solarçatı ile işbirliği yaptı 

BMW, Solarçatı ile işbirliği yaptı 

Elektrikli BMW kullanıcıları, hem elektrikli araçlarının, hem de evlerinin elektriğini güneşten karşılamak üzere Solarçatı paketlerine avantajlı fiyatlarla sahip olabilecekler.  

BMW, Solarçatı ile işbirliği yaptı 

Enerji Günlüğü - Solarçatı ile yapılan işbirliği ile elektrikli BMW kullanıcıları, ihtiyaç duydukları temiz enerjiyi güneşten yüzde 5 indirimli üretebilecekler.

Borusan Otomotiv'in Türkiye temsilcisi olduğu BMW, elektrikli otomobil sahibi BMW tutkunlarına özel kurduğu "BMW Elektriğin Öncüleri" topluluğuna yönelik Solarçatı ile iş birliği yaptı. Solarçatı & BMW-Borusan Otomotiv iş birliği sayesinde, BMW elektrikli otomobil sahiplerinin yer aldığı BMW Elektriğin Öncüleri üyeleri, Solarçatı paketlerinde %5 indirim ayrıcalığından faydalanabilecek. İşbirliği sayesinde üyeler hem elektrikli otomobillerinin hem de evlerinin elektriğini güneşten üretebilecekler. Ayrıca güneş çatı sistemlerinden ürettikleri elektriğin tüketim fazlasını da satabilecekler.

BMW elektrikli otomobil satın alımında iletilen "Hoş Geldiniz Paketi" içerisinde Solarçatı Hediye Kartı'nda kişiye özel olarak tanımlanmış indirim kodu ile ek indirimlere sahip oluyor. Kampanya şartları 2022 yılı boyunca tüm Türkiye'de geçerli olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler