1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. BMW'den bol alternatifli EV batarya

BMW'den bol alternatifli EV batarya

Enerji Günlüğü - BMW i3 modeli için Voltaj dönüştürücü ve güç elektronikleri barındıran ev sistemi güneş panelleri ve şarj istasyonlarıyla sorunsuzca...

BMW'den bol alternatifli EV batarya

Enerji Günlüğü - BMW i3 modeli için Voltaj dönüştürücü ve güç elektronikleri barındıran ev sistemi güneş panelleri ve şarj istasyonlarıyla sorunsuzca bağlanacak şekilde tasarlanan ve eskiyince değiştirilebilen batarya çözümü üretti.

BMW i3 modelinin bataryasını kullanan elektrik depolama ve yönetme konseptini Montreal’deki elektrikli araçlar sempozyumunda tanıttı. elektrik kesintilerine çözüm niteliğinde olan BMW i3 modelinin bataryasını kullanan elektrik depolama ve yönetme konsepti, voltaj dönüştürücü ve güç elektronikleri barındıran ev sistemi güneş panelleri ve şarj istasyonlarıyla sorunsuzca bağlanacak şekilde tasarlanmış. 

Diğer batarya destekli güneş enerjisi çözümlerine benzeyen sistem, depolanan enerjiyi anlık isteğe göre harcayıp depolayarak enerjiden tasarruf sağlıyor. BMW i3 sahiplerinin isterse batarya değişimi sonrasında eski bataryalarını takarak kullanabildiği sistemde 22kWh ve 33kWh’lik batarya seçenekleri 24 saatlik kesintide sorunsuzca güç sağlayabiliyor.

Şu anda test aşamasında olan konsept, yüksek voltajlı elektrikli araç bataryasının bu yolda ilk kullananımı olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler