1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Boeing, GE`den yönetici transfer etti

Boeing, GE`den yönetici transfer etti

Enerji Günlüğü - Boeing, Türkiye Genel Müdürlüğü ve Ülke Temsilciliği görevine Ayşem Sargın Işıl'ı atadı.Küresel havacılık teknolojileri devi...

Boeing, GE`den yönetici transfer etti

Enerji Günlüğü - Boeing, Türkiye Genel Müdürlüğü ve Ülke Temsilciliği görevine Ayşem Sargın Işıl'ı atadı.

Küresel havacılık teknolojileri devi Boeing, Türkiye liderliğine yeni bir ismi getirdi. Ayşem Sargın Işıl, Boeing Türkiye Genel Müdürlüğü ve Ülke Temsilciliği görevine atandı.

Işıl, Boeing'in Türkiye’deki kıdemli yöneticisi olarak şirketin ülkedeki strateji, entegrasyon, büyüme ve verimlilik çalışmalarını yönetecek.

Işıl, Boeing Türkiye’nin Ankara’daki merkezinde görev yapacak ve Boeing Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye (MENAT) Başkanı Bernie Dunn’a bağlı olarak çalışacak.

20 YILLIK DENEYİM

Dunn, atamaya ilişkin değerlendirmesinde "Ayşem Sargın Işıl’ın Türkiye’deki Boeing ekibine katılması bizim için bir ayrıcalık. Ayşem, Türkiye ve bölge pazarlarında devlette ve özel sektörde edindiği 20 yıllık engin deneyimini Boeing’e getiriyor. Ayşem’in eşsiz yetenekleri ve bakış açısı, bu önemli ve büyüyen pazardaki Türk müşterilerimizle olan ilişkilerimizi derinleştirmemize ve güçlendirmemize ve onları daha da memnun edebilmemize olanak sağlayacak” dedi.

IŞIL, GE TÜRKİYE'DEYDİ

Işıl, Boeing’e katılmadan önce General Electric’in (GE) Türkiye’deki Devletle İlişkiler ve Politika Direktörü ve onun öncesinde British Petroleum (BP) Türkiye’nin Dış İlişkiler Müdürü olarak görev yaptı. 10 yılı aşkın süreyle ABD Ankara Büyükelçiliği’nde Kıdemli Ekonomi Danışmanı olarak görev yapan Işıl, burada enerji, havacılık, sağlık ve telekomünikasyon sektörleri başta olmak üzere ABD-Türkiye ticareti ve yatırım portföyü konularından sorumluydu. Işıl, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisat bölümü mezunu.

...

Önceki ve Sonraki Haberler