1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Bolluk Çağı için sürdürülebilir kaynaklar şart

Bolluk Çağı için sürdürülebilir kaynaklar şart

Enerji Günlüğü - KoçSistem, Peter H. Diamandis ve Steven Kotler'in çalışması olan "Bolluk Çağı" kitabını Türkçe'ye kazandırdı. KoçSistem, dünyanın...

Bolluk Çağı için sürdürülebilir kaynaklar şart

Enerji Günlüğü - KoçSistem, Peter H. Diamandis ve Steven Kotler'in çalışması olan "Bolluk Çağı" kitabını Türkçe'ye kazandırdı. KoçSistem, dünyanın geleceğine yönelik karamsar senaryoları bozan ve "Gelecek Çok Daha Güzel Olacak / The Future Is Better Than You Think' diyerek, gelişimin iyi yanına ışık tutan "Bolluk Çağı/Abundance" kitabını Türkçeye kazandırdı. 

GELECEK YENİLENEBİLİR KAYNAKLARLA GÜZELLEŞECEK

KoçSistem, Bolluk Çağı kitabı özelinde, tek soruluk bir anket çalışması yaptı. Anketteki "Gelecek çok daha güzel olacak! Size göre bunun için en çok neye ihtiyacımız var?" sorusunu cevaplayan yaklaşık 1200 kişinin yüzde 37'si, "Sürdürebilirlik ve yenilenebilir kaynaklar" cevabını verdi. KoçSistem, Bolluk Çağı kitabı için şubat ayında kurumsal web sitesi üzerinden tek soruluk bir anket çalışması yaptı. Anketteki "Gelecek çok daha güzel olacak! Size göre bunun için en çok neye ihtiyacımız var?" sorusunu yaklaşık 1200 kişi cevapladı. Katılanlardan; yüzde 37'si sürdürebilirlik ve yenilenebilir kaynaklar, yüzde 29'u eğitim ve bilinç düzeyinin artırılması, yüzde 25'i teknoloji ve inovasyon, yüzde 9'u ise yeşil ekonomi cevabını verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler