1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Bolu’da benzinlik inşaatı ve işletme işi ihale edilecek

Bolu’da benzinlik inşaatı ve işletme işi ihale edilecek

Bolu belediyesi, Aşağısoku Mahallesi’ndeki arsası üzerine benzin istasyonu inşası ve 10 yıl boyunca işletilmesi işleri için ihale yapacak.

Bolu’da benzinlik inşaatı ve işletme işi ihale edilecek

Enerji Günlüğü - Bolu belediyesi, Aşağısoku Mahallesi’ndeki arsası üzerine benzin istasyonu inşası ve 10 yıl boyunca işletilmesi işleri için ihale yapacak.

Bolu Belediye Başkanlığı, Merkez ilçeye bağlı Aşağısoku Mahallesi, 0 ada, 208 nolu parsel üzerindeki 4.485,25m2 genişliğindeki arsasında bir akaryakıt istasyonu inşa edilmesi ve 10 yıllığına işletilmesi işlerini vermek üzere ihale yapacak. 

İhalede başlangıç kira bedeli olarak aylık 20.000 TL belirlendi. İşin yatırım bedeli ise 6.500.000 lira olarak tahmin ediliyor. İstekliler ihaleye katılabilmek için 200.000 lira geçici teminat yatıracaklar. 

İhale 29 Ocak 2021 günü saat 14.00’te; Bolu Belediyesi, Hizmet Binası, Toplantı Salonu, Büyükcami Mahallesi, İzzet Baysal Caddesi, No: 99 Bolu adresinde yapılacak. 

İhale şartnamesi, Bolu Belediyesi’nin internet sitesinde ücretsiz olarak görülebilecek ve Bolu Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğünden 1.000 TL karşılığında temin edilebilecek. 

Tekliflerin ihale günü, ihale saatine kadar Bolu Belediyesi, Mali Hizmetler Müdürlüğüne teslim edilmiş olması gerekiyor. 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler