1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Bolu’da doğal gaz tesisinde yangın çıktı

Bolu’da doğal gaz tesisinde yangın çıktı

Enerji Günlüğü - Bolu’da doğalgaz tesisinde başlayan yangın, kısa sürede söndürüldü. Bolu D-100 Karayolu Paşaköy mevkiinde bulunan Bolu Şehirlerarası...

Bolu’da doğal gaz tesisinde yangın çıktı

Enerji Günlüğü - Bolu’da doğalgaz tesisinde başlayan yangın, kısa sürede söndürüldü. 

Bolu D-100 Karayolu Paşaköy mevkiinde bulunan Bolu Şehirlerarası Otobüs Terminali yakınlarındaki doğalgaz dolum tesisinde, gece saat 01.45 sularında, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Can kaybına yol açmayan, ancak maddi hasar yaratan yangın, itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık 30 dakikalık çalışmayla, büyümeden söndürüldü.

Olay haber alındıktan kısa süre sonra tesisin gazı, doğalgaz ekipleri tarafından kesildi ve olay yerine itfaiye ekipleri ile Afet ve Acil Durum (AFAD) ekipleri sevk edildi. Otobüs terminalini giriş, çıkışlara kapatan polis kuvvetleri de bölgede geniş çaplı güvenlik önlemi aldı. Yangının kontrol altına alınmasıyla beraber otobüs terminali de araç giriş, çıkışlarına açıldı. 

Aynı istasyonda, 2014 yılında, dolum tüplerini 100 metre uzaklığa kadar fırlatan bir patlama olmuş; otobüs terminalinin ön cephesinde kısmi hasar meydana gelmişti. 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler