1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Bora I-II-III-IV HES ÇED raporu halkın görüşünde

Bora I-II-III-IV HES ÇED raporu halkın görüşünde

Enerji Günlüğü - HAS Enerji’ye ait Artvin’de bulunan 32,826 MW kapasiteli 'Bora I-II-III-IV Regülatörü ve HES' projesi ÇED raporu on gün halkın görüşüne...

Bora I-II-III-IV HES ÇED raporu halkın görüşünde

Enerji Günlüğü - HAS Enerji’ye ait Artvin’de bulunan 32,826 MW kapasiteli 'Bora I-II-III-IV Regülatörü ve HES' projesi ÇED raporu on gün halkın görüşüne açıldı.

Artvin İli, Merkez ilçesi sınırları içerisinde Cancir, Erik, Çiftepınar ve Çermik Dereleri üzerinde HAS Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından yapılması planlanan ‘Bora I-II-III-IV Regülatörü ve HES’ projesi ile ilgili olarak hazırlanan ÇED Raporu 10 (on) iş günü halkın görüşüne açıldı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada, proje ile ilgili olarak hazırlanan ÇED Raporunun, İnceleme ve Değerlendirme Komisyonunca yeterli bulunup, nihai kabulünün gerçekleştiği belirtilerek, nihai olarak kabul edilen Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporunun 10 (on) iş günü halkın görüşüne açıldığı belirtildi.

Açıklamada, görüş ve öneriler için bu süreç içerisinde Artvin Valiliğine (Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü) veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na müracaat edilebileceği belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler