1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Boru hattı sabotajlarına acil müdahale timi

Boru hattı sabotajlarına acil müdahale timi

Enerji Günlüğü - Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), doğalgaz boru hatlarında sabotaj ve benzeri nedenlerle yaşanan patlama ya da arızalara karşı...

Boru hattı sabotajlarına acil müdahale timi

Enerji Günlüğü - Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), doğalgaz boru hatlarında sabotaj ve benzeri nedenlerle yaşanan patlama ya da arızalara karşı acil müdahale için hizmet alım ihalesi açtı.

BOTAŞ, doğalgaz boru hatlarına yönelik sabotaj ya da kazalardan kaynaklanan acil durumlar için onarım hizmetleri satın alacak. Bu hizmet ihale yoluyla satın alınacak.

İhale kapsamında alınacak hizmetler arasında, doğalgaz boru hatları üzerinde veya istasyonların herhangi birinde meydana gelebilecek muhtemel bir arıza sonrasında, gaz akışının kesilmesi ya da tehlikeye girmesi hallerinde yapılacak Acil Durum Müdahale Operasyonları hizmeti öne çıkıyor.

Boru hatlarında tespit edilen diğer hasarların tamir işleri ile BOTAŞ tarafından yapılan Hot-Tap/Stopple Operasyonlarında ihtiyaç duyulacak onarım (kaynak İşçiliği) işleri de ihale kapsamında yer alıyor.

12 AYLIK HİZMET ALINACAK

İhale, işletmesi BOTAŞ Doğal Gaz İşletmeleri Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan Türkiye genelindeki boru hatları ve tüm tesisleri kapsıyor. 12 ay boyunca alınacak söz konusu hizmetler için açılan ihale, 4 Mart 2014 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

İhaleye katılmak isteyenlerin, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Yetki Belgesi sahibi olmaları gerekiyor. Şirketlerin, bünyesinde en az 4 Kaynakçı ve 4 Kaynakçı Yardımcısından oluşan personelin bulunması ile bu personelin içinden en az 2 kaynakçının PQR-WPS Kaynakçı Sertifikalarını haiz olması şart. Kendi bünyesinde bu niteliklerde personel olmayanlardan ise işi üstlenmeleri halinde sözleşme öncesi bu özellikleri haiz elemanları barındıracaklarına dair taahhütname vermeleri isteniyor.

SADECE YERLİ İSTEKLİLER DAVETLİ

Ekonomik açıdan en avantajlı teklifin, sadece fiyat esasına göre belirleneceği ihaleye sadece yerli istekliler katılabilecek. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek. 30 lira karşılığı elden satın alınabilecek veya 40 lira karşılığında posta ile talep edilebilecek. Teklif vermek için ihale dokümanının satın alınması zorunlu.

Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar BOTAŞ Doğal Gaz İşletmeleri Bölge Müdürlüğü Haberleşme Birimi Eskişehir Yolu 23.km Yapracık/ANKARA adresine elden teslim edilebilecek. Ayrıca aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İstekliler tekliflerini, birim fiyatlar üzerinden verecek. En düşük teklifi veren birinci ve ikinci istekli ile birim fiyat çerçeve sözleşme imzalanacak. İsteklilerden geçici ve kesin teminat istenmeyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler