1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. BOTAŞ 20’si engelli 20’si eski hükümlü 40 personel alacak

BOTAŞ 20’si engelli 20’si eski hükümlü 40 personel alacak

BOTAŞ engelli kontenjanından 20 kişi ile eski hükümlü kontenjanından 20 kişiyi işe alacak.

BOTAŞ 20’si engelli 20’si eski hükümlü 40 personel alacak

Enerji Günlüğü - BOTAŞ engelli kontenjanından 20 ve eski hükümlü kontenjanından da 20 kişi olmak üzere toplam 40 kişiyi işe alacak.

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) Genel Müdürlüğü, engelli kontenjanı için 20; eski hükümlü kontenjanı için de 20 kişi olmak üzere 40 yeni personel alımı için sınav yapacak. 

Sınav başvuruları Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacak. Adayların 35 yaşını doldurmamış olmaları ve işe başladıkları takdirde 3 yıl boyunca nakil isteğinde bulunmama şartını kabul etmeleri gerekiyor. 

Alınacak personelin tamamının önlisans mezunu olması gerekiyor. Bunlardan engelli kontenjanındaki 11’i Ankara ve Aksaray’daki BOTAŞ’a bağlı işyerlerinde büro görevlisi olarak çalıştırılacaklar. Engelli kontenjanındaki 6 kişi BOTAŞ’ın İstanbul ve Tekirdağ’daki işyerlerinde; 3 kişi ise Adana’da Petrol İşletmeleri Bölge Müdürlüğünde büro görevlisi olarak görevlendirilecekler. 

Eski hükümlü kontenjanındaki 11 kişi de Ankara ve Aksaray’daki BOTAŞ’a bağlı işyerlerinde teknisyen olarak çalıştırılacaklar. Eski hükümlü kontenjanındaki 4 kişi BOTAŞ’ın İstanbul ve Tekirdağ’daki işyerlerinde yine teknisyen olarak; 5 kişi ise Adana Petrol İşletmeleri Bölge Müdürlüğünde yine teknisyen olarak görevlendirilecekler.

Başvurular İşkur’a yapılacak. İşkur’un BOTAŞ’a bildireceği nihai listede yer alacak adaylara evrak teslim ve sözlü sınav tarihleri, BOTAŞ’a ait web sitesi üzerinden duyurulacak; adaylara tek tek tebligat yapılmayacak.

Önceki ve Sonraki Haberler