1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. BOTAŞ çelik boru satın alacak

BOTAŞ çelik boru satın alacak

Enerji Günlüğü - BOTAŞ, Marmara Ereğlisi LNG Terminali-Önerler Doğal Gaz Loop Hattında kullanılmak üzere çelik borular satın alacak.Boru Hatları ile...

BOTAŞ çelik boru satın alacak

Enerji Günlüğü - BOTAŞ, Marmara Ereğlisi LNG Terminali-Önerler Doğal Gaz Loop Hattında kullanılmak üzere çelik borular satın alacak.

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), Marmara Ereğlisi LNG Terminali-Önerler Doğal Gaz Loop Hattı için çelik boru alımı için ihale açtı. İhaleye konu malzemeler ihale dokümanında yer alan tarihlerde Marmara Ereğlisi LNG Terminali-Önerler Doğal Gaz Loop Hattı güzergahı üzerinde Boru Hattı Yapım İşi Yüklenicisi tarafından sağlanacak Ana Stok Sahasında araç (kamyon/vagon) üzerinde Boru Hattı Yapım İşi Yüklenicisine teslim edilecek.

İHALE 26 NİSAN’DA

Açık ihale usulüne göre yapılacak ihale 26 Nisan 2017 günü saat 14.00’te BOTAŞ Genel Müdürlüğü Konferans Salonu Bilkent Plaza A2 Blok Giriş Kat Bilkent / ANKARA adresinde gerçekleştirilecek.

İhaleye konu malzemelerin niteliği ise şöyle olacak: 24inch 609,6mm X 65 7,1mm et kalınlığı 10.695 metre, 24inch 609,6mm X 65 8,7mm et kalınlığı 636 metre, 24inch 609,6mm X 65 10,3mm et kalınlığı 4.526 metre, 24inch 609,6mm X 60 14,3mm et kalınlığı 90 metre.

Yerli ve yabancı isteklilere açık olan ihalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecek. İhaleye katılacak olanların almaları ve EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunlu olan ihale dokümanları İdarenin adresinde görülebilecek ve 250 TL karşılığı BOTAŞ Genel Müdürlüğü Tedarik ve Sözleşmeler Daire Başkanlığı’ndan satın alınabilecek.

İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden verecekler. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacak.

İşin tamamı için teklif verilecek ihalede istekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ise ihale tarihinden itibaren 120 takvim günü olacak.

Konsorsiyumların telif veremeyeceği ihalede teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecek.

İsteklilerin tekliflerini ihale saatine kadar BOTAŞ Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Haberleşme ve Dokümantasyon Müdürlüğü’ne ulaştırmaları gerekiyor.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler