1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. RÜZGAR

  4. Botaş lisanssız rüzgar santrali satın alacak

Botaş lisanssız rüzgar santrali satın alacak

Botaş, Silivri’deki tesis ve sahalarının elektrik ihtiyacı için 4500kW kapasiteye kadar Rüzgar Enerjisi Santrali satın alacak.

Botaş lisanssız rüzgar santrali satın alacak

Enerji Günlüğü - Botaş, Silivri’deki tesis ve sahalarının elektrik ihtiyacı için 4500kW kapasiteye kadar Rüzgar Enerjisi Santrali satın alacak.

Boru Hatları İle Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ) Silivri İşletme Müdürlüğü’ne bağlı tesis ve sahaların elektrik enerjisi ihtiyacını karşılamak üzere 1 adet minimum 4000kW, maksimum 4500kW gücündeki Rüzgar Enerjisi Santrali satın alınacak. 

İHALE TEKLİFLERİ 23 ŞUBAT’TA AÇILACAK

BOTAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre, ''Lisanssız Rüzgâr Enerji Santrali Mal Alımı '' İhalesi için gelen teklifler 23.02.2021 Salı günü saat 11:00'de açılacak. 

Açıklamaya göre teklifler, Genel Müdürlüğün A-2 Blok Konferans Salonu’nda teklif veren firmaların temsilcileri ve basın mensuplarının huzurunda açılacak. Yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olan ihale için teklifler 23 Şubat 2021 tarihi saat 11:00’e kadar verilebilecek. 

İstekliler teklif ettikleri rüzgar türbininin teknik şartnamede yer alan teknik kriterlere uygunluğunu göstermek amacıyla teknik bilgilerin yer aldığı katalog ve rüzgar türbinine ilişkin tüm bilgileri içeren dokümantasyonu teklifle birlikte sunacaklar. Yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında yüzde 15 oranında fiyat avantajı uygulanacak.

Önceki ve Sonraki Haberler