1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. BOTAŞ Sivas’ta atık baca gazından elektrik üretecek

BOTAŞ Sivas’ta atık baca gazından elektrik üretecek

BOTAŞ, Sivas Kompresör İstasyonunda atık baca gazından elektrik üretimi projesi için ihale yapacak. 

BOTAŞ Sivas’ta atık baca gazından elektrik üretecek

Enerji Günlüğü - BOTAŞ, Sivas Kompresör İstasyonunda atık baca gazından elektrik üretimi projesi için ihale yapacak. 

Boru Hatlarıyla Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) Sivas’ta, Sivas Kompresör İstasyonu’nda Enerji Performans Sözleşmesi aracılığıyla enerji verimliliği önlemlerinin (ORC sistemi kurulumu) uygulanması ve izlenmesi işi için, ihale yapacak. 

İhale konusu iş sözleşmesinin imzalanmasıyla yer teslimi yapılmış sayılacak ve iş; başlama tarihinden itibaren 24 ay uygulama süresi ile en fazla 156 ay izleme süresi olmak üzere toplamda en fazla 180 ayda tamamlanacak.

İhale 11 Kasım 2021 günü, saat 14.00’te, BOTAŞ Genel Müdürlüğü, Konferans Salonu, Bilkent Plaza, A -2 Blok, 06800, Bilkent, Ankara adresinde yapılacak. 

İhale evrakı mesai saatleri içinde BOTAŞ Genel Müdürlüğü, Konferans Salonu, Bilkent Plaza, A -2 Blok, 06800, Bilkent, Ankara adresinde ücretsiz görülebilecek ve 250 TL bedel karşılığında BOTAŞ Genel Müdürlüğü, Tedarik ve Sözleşmeler Daire Başkanlığı, Bilkent Plaza, A -1 Blok, Kat:1,
06800, Bilkent, Ankara adresinden temin edilebilecek. 

Tekliflerin en geç ihale günü, ihale saatine kadar, BOTAŞ Genel Müdürlüğü, Haberleşme Müdürlüğü, Bilkent Plaza, A-2 Blok, Zemin Kat, 06800, Bilkent, Ankara adresine elden teslim edilmesi veya ihale saatinde ulaştırılmış olması gerekiyor. 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler