1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. BOTAŞ Sürdürülebilir Enerji Zirvesi'nin üçüncüsü düzenleniyor

BOTAŞ Sürdürülebilir Enerji Zirvesi'nin üçüncüsü düzenleniyor

BOTAŞ’ın enerji verimliliği etkinliği Sürdürülebilir Enerji Zirvesi’nin üçüncüsü 15 Ocak tarihinde online olarak düzenleniyor.

BOTAŞ Sürdürülebilir Enerji Zirvesi'nin üçüncüsü düzenleniyor

Enerji Günlüğü - BOTAŞ’ın enerji verimliliği etkinliği Sürdürülebilir Enerji Zirvesi’nin üçüncüsü 15 Ocak tarihinde online olarak düzenleniyor.

BOTAŞ, her yıl düzenlediği enerji verimliliği etkinliklerine bu yıl da devam ediyor. Enerji sektöründen pek çok temsilcinin katılacağı BOTAŞ Sürdürülebilir Enerji Zirvesi bu yıl pandemi nedeniyle online olarak düzenlenecek. T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in himayelerinde gerçekleşecek BOTAŞ Sürdürülebilir Enerji Zirvesi, 15 Ocak tarihinde saat 10:40’ta canlı yayımlanacak.

Zirvede 2020 yılı enerji görünümü, sektördeki yenilikler, enerji verimliliği çalışmaları, sektörün önde gelenleri ve alanında uzman konukların katılımı ile değerlendirilecek. Etkinliğe www.botas.gov.tr adresinden ulaşılabilecek.

Artık geleneksel hale gelen enerji verimliliği etkinliklerinin ilki 11-12 Ocak 2019 tarihinde Petrol İşletmeleri Bölge Müdürlüğü’nde, ikincisi 11 Ocak 2020 tarihinde Doğal Gaz İşletme ve Piyasa İşlemleri Bölge Müdürlüğünde “Çalıştay” olarak düzenlenmişti. 

Önceki ve Sonraki Haberler