1. HABERLER

  2. PETROL

  3. BOTAŞ, Teknik Arşiv`ini korumaya alıyor

BOTAŞ, Teknik Arşiv`ini korumaya alıyor

Enerji Günlüğü - Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), Teknik Arşiv için Yangın Önleme ve Söndürme Sistemi kuracak. Açılan ihaleye en iyi teklif...

BOTAŞ, Teknik Arşiv`ini korumaya alıyor

Enerji Günlüğü - Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), Teknik Arşiv için Yangın Önleme ve Söndürme Sistemi kuracak. Açılan ihaleye en iyi teklif Bindağ firmasından geldi. 

BOTAŞ'ın düzenlediği "Mühendislik ve Sözleşmeler Daire Başkanlığı Bünyesindeki Teknik Arşiv için Yangın Önleme ve Söndürme Sistemi Kurulması İşi" ihalesinde teklifler alındı. Yaklaşık maliyeti 158 bin 262,44 lira olarak belirlenen iş için en düşük teklif, 132 bin lira ile Bindağ Temizlik Yangın Söndürme İnşaat Gıda Turizm Tekstil Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi'nden geldi. İhaleye ilişkin yapılacak değerlendirmelerin ardından, nihai karar BOTAŞ tarafından açıklanacak.

KİMLER KATILMIŞTI?

İhaleye, Hassa Yangın Söndürme Cihazları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, MÇ Mühendislik Elektrik Mekanik ve Güvenlik Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Teknosis Elektrik Güvenlik Sistemleri Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Türkom Teknoloji Haber Elektrik Elektronik Proje Mühendislik İnşaat Motor Sanayi Ticarek Limited Şirketi, Ak Grup Yangın Söndürme Sistemleri Mekanik Tesisat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bindağ Temizlik Yangın Söndürme İnşaat Gıda Turizm Tekstil Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi ile FD Proje Havalandırma Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler