1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. ‘BOTAŞlıların Objektifinden BOTAŞ’ fotoğraf sergisi açıldı

‘BOTAŞlıların Objektifinden BOTAŞ’ fotoğraf sergisi açıldı

BOTAŞ’ın gerçekleştirdiği çalışmaları çalışanlarının gözüyle yorumlanması için “BOTAŞlıların Objektifinden BOTAŞ”...

‘BOTAŞlıların Objektifinden BOTAŞ’ fotoğraf sergisi açıldı

Enerji Günlüğü - BOTAŞ’ın gerçekleştirdiği çalışmaları çalışanlarının gözüyle yorumlanması için “BOTAŞlıların Objektifinden BOTAŞ” adlı bir fotoğraf sergisi açıldı. 

BOTAŞ, proje ve faaliyetlerine sanatsal bir bakış açısı ile yaklaşarak çalışanlarını motive ediyor. “BOTAŞ olarak biz, doğusundan batısına kuzeyinden güneyine ülkemizin tamamında hizmet veriyoruz. Ülkemizin dünya üzerindeki jeopolitik konumunun gerektirdiği çok önemli projeler gerçekleştirdik. Ortada muhteşem bir emek var, muhteşem bir gayret var.” diyen Genel Müdür Burhan Özcan, bu başarıların gerçek sahibi olan BOTAŞ personelinin gözüyle, bu önemli projelerin yorumlanması adına “BOTAŞlıların Objektifinden BOTAŞ” projesini başlattı.

BOTAŞ’ın proje ve faaliyetlerini; sanatsal bir bakış açısıyla objektife yansıtan BOTAŞ personelinin çektiği fotoğraflar, açılan sergi ile BOTAŞlıların beğenisine sunuldu. 

BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan’ın açılışını yaptığı “BOTAŞlıların Objektifinden BOTAŞ” Fotoğraf Sergisi Genel Müdürlük ve Doğal Gaz İşletme ve Piyasa İşlemleri Bölge Müdürlüğü’nde 2 hafta süreyle sergilendi. Çalışanların yoğun ilgisi ve katılımının görüldüğü bu ve benzeri sanatsal faaliyetlerin arttırılarak devam edeceği bildirildi.

 
Önceki ve Sonraki Haberler