1. HABERLER

  2. PETROL

  3. BP, 40 yeni istasyon açacak

BP, 40 yeni istasyon açacak

Enerji Günlüğü - Akaryakıt dağıtım şirketi BP, 2013 yılında Türkiye'de 40 yeni istasyonu daha hizmete sokacak.BP Türkiye Akaryakıt Ülke Müdürü...

BP, 40 yeni istasyon açacak

Enerji Günlüğü - Akaryakıt dağıtım şirketi BP, 2013 yılında Türkiye'de 40 yeni istasyonu daha hizmete sokacak.

BP Türkiye Akaryakıt Ülke Müdürü Richard Harding, Euro Diesel ürünü Ultimate Euro Diesel'in tanıtımı için İstanbul'da basın toplantısı düzenledi. Toplantıya, BP Türkiye Akaryakıt Pazarlama Müdürü Deniz Güloğlu ile yeni Ultimate Euro Diesel'in reklam yüzü Mustafa Sandal da katıldı.

BP Türkiye Akaryakıt Pazarlama Müdürü Deniz Güloğlu, BP'nin ürün geliştirmek üzere sürdürülen Ar-Ge çalışmalarına 2012 yılında yaklaşık 700 milyon dolar yatırım yaptığını, BP Ultimate Euro Diesel’in yeni formülünün de bu Ar-Ge çalışmaları kapsamında Almanya’da bulunan Global Akaryakıt Teknoloji Merkezi tarafından geliştirildiğini anlattı. Güloğlu, yapılan test sonuçlarına göre BP Ultimate Euro Diesel'in "sıradan" yakıtlara göre depo başına 42 km’ye kadar daha fazla yol yapma imkanı sağladığını söyledi.

2012'DE 38 İSTASYON, BU YIL 40 DAHA

BP Türkiye Akaryakıt Ülke Müdürü Richard Harding, Türkiye’nin BP için en önemli 5 pazar arasında yer aldığını belirterek, “Büyüme odaklı stratejimiz doğrultusunda faaliyetlerimizi sürdürüyoruz" dedi. 2012 yılında 38 istasyonun daha devreye sokulduğunu anlatan Harding, bu yıl ise BP ailesine 40 yeni istasyon daha katılacağını söyledi. Harding şunları syöledi:

"Müşterilerimize daha da fazla odaklanırken uluslararası faaliyetlerimizden elde ettiğimiz en iyi bilgileri ve deneyimi Türkiye’ye getirmeye devam edeceğiz. BP Ultimate Eurodiesel ürünümüz bu çerçevede kazandığı yeni performans ile inanıyoruz ki müşterilerimizin kaliteli ürün arayışlarına bir çözüm olacak. BP olarak daha fazlasını yapmaya devam etmek konusunda kararlıyız” dedi

BP Ultimate Euro Diesel’in iletişim çalışmalarında rol alan sanatçı Mustafa Sandal ise “Bu kampanyanın bir parçası olmaktan ve BP ailesine katılmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. İşbirliğimiz uzun soluklu olacak. Ürünlerini zaten kullandığım, sevdiğim bir marka ile çalışmak benim için çok heyecan verici” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler