1. HABERLER

  2. PETROL

  3. BP, Bostancı'da iki yeni istasyon açtı

BP, Bostancı'da iki yeni istasyon açtı

Enerji Günlüğü - BP, İstanbul Bostancı’da E5 karayolu üzerinde karşılıklı iki yeni istasyon hizmete açtı.BP, Türkiye’nin en fazla araç trafiğinin...

BP, Bostancı'da iki yeni istasyon açtı

Enerji Günlüğü - BP, İstanbul Bostancı’da E5 karayolu üzerinde karşılıklı iki yeni istasyon hizmete açtı.

BP, Türkiye’nin en fazla araç trafiğinin bulunduğu E5 karayolu üzerinde, hem Kadıköy – Maltepe hem de Maltepe – Kadıköy yönündeki müşterilerinin yakıt ve servis ihtiyacını gidermek üzere, BP Petrolleri AŞ tarafından acenta modeli ile işletilen iki yeni istasyonu hizmete açtı. 

Günde 4 bin müşteriye hizmet vermesi hedeflenen BP Bostancı Güney ve Kuzey istasyonlarında aynı anda 22 araca servis sağlanabiliyor. 

Acenta modeli ile işletilecek olan, son teknolojiler kullanılarak inşa edilen ve çevreye duyarlı bir altyapıya sahip istasyonlardan Kadıköy-Maltepe yönündeki Güney istasyonun ürün portföyünde otogaz da bulunuyor.

YENİ AÇILAN İKİ İSTASYON İÇİN KAMPANYA

BP Bostancı Güney ve Kuzey istasyonlarının açılışı nedeniyle, sadece bu istasyonlara özel bir de kampanya başladı. 31 Mart'a kadar geçerli olacak kampanyada bu iki istasyondan akaryakıt veya otogaz alışverişi yapan BP müşterileri BP Club Kart Sadakat programı çerçevesinde aldıkları yakıtın yüzde 5’i oranında hediye yakıt kazanacaklar. Bostancı Güney ve Kuzey istasyonlarından yakıt alanların BP Club kartlarına alınan akaryakıt veya otogaz tutarının yüzde 5'i tutarında BP Club puan otomatik olarak yüklenecek.

Önceki ve Sonraki Haberler