1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. BP Rafineri İK Müdürü Şule Taşçıoğlu

BP Rafineri İK Müdürü Şule Taşçıoğlu

Enerji Günlüğü - BP Türkiye Rafineri ve Pazarlama Segmenti İnsan Kaynakları Müdürlüğü görevine Şule Taşçıoğlu atandı.BP Türkiye'den verilen bilggiye...

BP Rafineri İK Müdürü Şule Taşçıoğlu

Enerji Günlüğü - BP Türkiye Rafineri ve Pazarlama Segmenti İnsan Kaynakları Müdürlüğü görevine Şule Taşçıoğlu atandı.

BP Türkiye'den verilen bilggiye göre, BP Türkiye Rafineri ve Pazarlama Segmenti İnsan Kaynakları Müdürlüğü görevine atama yapıldı. Bu görevi, 17 Mart 2014 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Şule Taşçıoğlu üstlendi.

Taşçıoğlu, bu görevinde BP’nin Türkiye’deki Rafineri ve Pazarlama Segmenti kapsamında bulunan tüm Akaryakıt, Madeni Yağlar ve Havacılık iş kollarının İnsan Kaynakları strateji ve faaliyetlerini yönetiyor olacak.

1999 yılında İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü’nde lisans eğitimini tamamlayan Şule Taşçıoğlu, yine aynı yıl içerisinde profesyonel iş hayatına BP Türkiye’de başladı.

Taşçıoğlu, BP Türkiye’nin İnsan Kaynakları biriminde birçok farklı alanda görev aldı ve 2007 yılından bu yana, BP Madeni Yağlar, BP Akaryakıt ve LPG iş ünitelerinde İK İş Ortağı olarak görevini sürdürdü. Bu süre içerisinde iş ünitelerinin İK ajandalarına liderlik etmenin yanısıra, Tüplü ve Toptan LPG faaliyetlerinin satışı gibi önemli projelere de katkılarda bulundu.

İK İş Ortağı ve Proje rollerine ek olarak 2008 yılından bu yana Ücret ve Sosyal Yardımlar Müdürlüğü, vekaleten BP Türkiye İK Müdürlüğü görevlerini yürüten Şule Taşçıoğlu, son olarak İK Müdürlüğü görevine asaleten atanmış oldu.

1977 yılı İstanbul doğumlu olan Şule Taşçıoğlu evli ve iki çocuk annesi.

Önceki ve Sonraki Haberler